Filtre gjør en viktig jobb!

Boat Power AS selger kun kvalitetsfiltre fra anerkjente produsenter.
Enten tilbys originale filtre eller filtre som møter eller overgår produsentenes krav.
En av de mest seriøse leverandørene innenfor filter er Lekang Filter som innehar kompetanse, stort lager og ikke minst en garanti-ordning for sine kunder. En rekke andre leverandører av filtre er også i vårt sortiment, men vær trygg på at vi kun selger kvalitetsprodukter innen filtrering og smøreoljer.

Hvordan overgås en produsents krav?
Rett og slett fordi en produsent kan ha satt minimumskrav for å sikre levetid på produktet, men utviklingen står ikke stille av den grunn. Filterprodusenter fortsetter utvikling og materialer benyttet i filtre endres selv om det i hovedsak er cellulose vi kjenner fra papirindustrien. Vi snakker nano-teknologi allerede nå…

Hva menes med en produsent krav? 
Jo, f.eks en motorprodusent stiller krav til filtrering slik at smøreoljen i motoren holder det intervallet den er ment å ha. Filterets oppgave er å samle opp urenheter og fortsatt levere riktig gjennomstrømning til motoren. 

Hvorfor er det så viktig med gode filtre? Jo, filteret er kanskje den komponenten som bidrar mest til å sørge for en motor med lang levetid. Dette gjelder alle filtre; luftfiltere, oljefiltere, drivstoffiltere, filter til gearkasser, hydraulikk etc.
Filtre kan også sprekke etc. og medføre havarier eller sterkt redusert levetid på utstyret.

Å sørge for gode og rene filtere er kanskje den beste investeringen for en motor.

Dieselmotorkatalogen fra Lekang Filter viser også utvalget fra bl.a. Separ.

PDF-katalog åpnes i nytt vindu.

Slik fungerer Separ sine vannutskillere:

Handlekurv
Skroll til toppen